محل تبلیغات شما

مدیركل استاندارد استان تهران خبر داد: در بازرسی از یكی از رستوران های تهران متاسفانه مشخص شد كه در این رستوران از زعفران تقلبی در تولید مواد غذایی استفاده می شود كه بسیار سمی و سرطان زاست. مهدی پورهاشم در گفتگو با ایسنا، با اشاره به این كه برای نخستین بار استاندارد تهران مواد غذایی موجود در بوفه های مدارس، رستوران ها و فست فودها را نیز مورد بررسی قرار داده است، اضافه كرد: بعد از بررسی های انجام شده به تعدادی از بوفه های مدارس و رستوران ها به دلیل عرضه محصولات غیراستاندارد اخطار داده شد. وی افزود: هم اكنون در حال بررسی روغن مورد استفاده در برخی از مواد غذایی مانند تن ماهی، پیراشكی و انواع شیرینی هستیم. این مقام مسوول با اشاره به این كه نتایج این بررسی ها بعد از تعطیلات عید نوروز و در یك همایش ملی اعلام خواهد شد، عنوان كرد: متاسفانه بررسی های انجام شده نشان داد كه برخی از واحدهای تولیدی از روغن های نامرغوب و غیراستاندارد در تولید محصولات غذایی خود استفاده كرده اند كه از آن جمله می توان به یكی از تولیدكنندگان مطرح پیراشكی اشاره كرد.گناباد زعفران

زعفران نیوز كشف زعفران سمی وسرطان زا درتهران

پایگاه خبری زعفران نیوز فراترازنام

جاذبه های قائم شهر گرگان شهسوار رامسر نیوز

كه ,های ,بررسی ,زعفران ,غذایی ,رستوران ,مواد غذایی ,رستوران ها ,با اشاره ,در تولید ,بررسی های

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهدی طارمی به الغرافه قطر پیوست!!!! طرفداران سریال های ترکی ovspyderma loyflicchorpa oxisabap فروشگاه اینترنتی ساعت مچی زنانه علوم ماورا best-text-girl newsvacrudo sarasafa